Rizikómentes fogadás

Nem bízól 100%-ig az általunk megadott tippekben? Még új vagy? Nyiss egy új Unibet számlát és az első fogadásod 20,000 Ft-ig teljesen kockázatmentes lesz. Ha nyersz tiéd a pénz, ha veszítesz a teljes összeget visszatérítik.

ULTRA TIPPEK INGYEN (GÖRGESS LEJJEBB A TIPPEKÉRT)

LEGUTÓBBI TIPPEK

A teljes tippért, részletes elemzésért és a megjátszásáhot szükséges stratégiáért kattints rá a címére!

Megtippelt események száma
Eltalált események száma
ROI % teljes élettartam

NE VIDD TÚLZÁSBA A SPORTFOGADÁST!

Weboldalunkon lévő tippek csak tájékoztató jellegűek, nem garantálják a biztos nyereséget, viszont stratégiánk és az ingyenes prémium tippek segítségével nagyobb esély nyílhat erre. Amennyiben az általunk szolgáltatott tippek nem járnak nyereséggel, azok megjátszását mihamarabb hagyd abba. A tipptolvaj.com oldalon szereplő képek és médiaelemek csak illusztrációk, valamint az oldallal kapcsolatos szöveges, képes, videó vagy bármilyen egyéb formátumú hirdetések tartalmazhatnak fiktív, a valóságnak nem megfelelő elemeket. Az oldalon szereplő statisztikai adatok nem élő, nem folyamatosan frissülő a valóságnak helytálló adatok.

Az oldalunkon eddig leadott tippek utólagosan is visszanézhetőek egészen a kezdetekig. Mielőtt belekezdenél az általunk tájékoztató jelleggel adott tippekkel játszani, győződj meg saját szemmel az eddigi eredményekről. Hivatkozás: http://bit.ly/2JFPUUU

A szerencsejáték és a sportfogadás káros szenvedélyt és függőséget okozhat. Legyetek óvatosak, csak annyit költsetek szerencsejátékra, amennyit megengedhettek magatoknak. Erre a célra ne kérjetek kölcsön, ezért ne tegyétek magatokat adósságba. A túlzásba vitt szerencsejáték életviteli probmlémákat okozhat. Aki felelősségteljesen játszik, az tudja, hogy nem hiába szerencsejáték a neve, hisz minden a szerencsén múlik, nincs biztos szisztéma. Ha megtörtént a baj, kérj segítséget! Valódi pénzzel csak 18 éven felüliek játszanak!

ELTE Szerencsejáték segélytelefon

Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése anonimitás és teljes titoktartás mellett

Hétfőtől péntekig: 15:00 – 19:00 között


Játékosvédelmi zöld szám

A felelős játékszervezés, illetve a fogyasztóvédelmi és játékosvédelmi érdekek érvényesülése érdekében fenntartott zöld számon bejelentést, panaszt vagy javaslatot tehet

Hétfőtől vasárnapig: 00:00 – 24:00 között

Tájékoztató játékosvédelmi zöld számról

A felelős játékszervezés részletes szabályairól szóló 329/2015. (XI.10.) Korm. rendelet 4. §-a alapján az állami adóhatóság a felelős játékszervezés és a fogyasztóvédelmi, játékosvédelmi érdekek érvényesülése érdekében a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 1. § (5a)-(6d) bekezdésében és a rendeletben foglaltakkal kapcsolatos bejelentések, panaszok, javaslatok szóbeli előterjesztésére játékosvédelmi zöld számot tart fenn:

A zöld szám 0-24 óráig üzemel, ingyenesen hívható az egész ország területéről.

A szám felhívásakor egy rövid üdvözlő üzenetet követően, a sípszó után van lehetőség a bejelentés megtételére, melyre az ügyfeleknek 2 perc áll rendelkezésére.

Ezen idő alatt közölni kell minden olyan, az ügyre vonatkozó lényeges információt, ami alapján az állami adóhatóság az eljárást le tudja folytatni.

A bejelentés megtételének nem feltétele a név és elérhetőség megadása, azonban a közérdekűnek minősülő bejelentéssel összefüggő további tájékoztatás a bejelentő felé kizárólag nevének és lakcímének megadása esetén lehetséges.

Szolgáltatásunk aktiválásához kapcsold be az értesítéseket! Ezt az oldal bal alsó sarkában található csengő segítségével teheted meg. Ezt tedd meg minden eszközről az azonnali értesítésekért.

Oldalunkon jelenleg 3 különböző jelöléssel találkozhatsz.

  • SZELVÉNY

A szelvényes jelölést kapott tippek komplett szelvény tippek amikhez egy stratégia társul. A stratégia megtekintéséhez kattints IDE.

  • SINGLE

A single tippek 1-1 meccsre való tippek amiket mi esélyesnek tartunk. Ezeket a meccseket nem szabad kombinálni más tippekkel és szintén a stratégiához társulnak. A stratégia megtekintéséhez kattints IDE.

  • FUN

Ezek azok a tippek ahol legalább 10-es de sok esetben 100 – 500 as szorzót hozunk ki aminek megjátszását kizárólag a szórakozás érdekében javasoljuk.

Tippjeinket az Unibettel kötjük össze!

- Egyszerűbben követheted tippjeinket.
- Magasabb odds, nagyobb választék.
- Live stream, magyar felület.
- Legtöbb event, ingyenes fogadások.
- Hatalmas eSport választék
- Sportfogadás, póker, kaszinó

 

60,000 Ft BÓNUSZ BEVÁLTÁSA
close-link

NE HAGYD ITT INGYENES BÓNUSZOD

20.000 Ft - 60.000 Ft +
BÓNUSZ BEVÁLTÁSA 
close-link
PROFITÁLJ 2X GYORSABBAN
60,000 HUF BÓNUSZ 
close-image