FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Kizárólag akkor nyiss számlát az oldalunkon szerepeltetett online fogadóirodák egyikén, amennyiben azt szabad akaratodból teszed, és az oldalunk létezésének tudtán kívül is megtennéd. A tipptolvaj.com és a hozzá köthető csoportok valamint egyéb oldalak, szolgáltatások, személyek nem vállalnak felelősséget az adott tippek és a játékosok után.

Weboldalunkon lévő tippek csak tájékoztató jellegűek, nem garantálják a biztos nyereséget, viszont stratégiánk és az ingyenes prémium tippek segítségével nagyobb esély nyílhat erre. Amennyiben az általunk szolgáltatott tippek nem járnak nyereséggel, azok megjátszását mihamarabb hagyd abba. A tipptolvaj.com oldalon szereplő képek és médiaelemek csak illusztrációk, valamint az oldallal kapcsolatos szöveges, képes, videó vagy bármilyen egyéb formátumú hirdetések tartalmazhatnak fiktív, a valóságnak nem megfelelő elemeket. Az oldalon szereplő statisztikai adatok nem élő, nem folyamatosan frissülő a valóságnak helytálló adatok.

Az oldalunkon eddig leadott tippek utólagosan is visszanézhetőek egészen a kezdetekig. Mielőtt belekezdenél az általunk tájékoztató jelleggel adott tippekkel játszani, győződj meg saját szemmel az eddigi eredményekről. Hivatkozás: http://bit.ly/2JFPUUU

 

Tippjeinket az Unibettel kötjük össze!

- Egyszerűbben követheted tippjeinket.
- Magasabb odds, nagyobb választék.
- Live stream, magyar felület.
- Legtöbb event, ingyenes fogadások.
- Hatalmas eSport választék
- Sportfogadás, póker, kaszinó

 

60,000 Ft BÓNUSZ BEVÁLTÁSA
close-link

NE HAGYD ITT INGYENES BÓNUSZOD

20.000 Ft - 60.000 Ft +
BÓNUSZ BEVÁLTÁSA 
close-link
PROFITÁLJ 2X GYORSABBAN
60,000 HUF BÓNUSZ 
close-image